စင္ကာပူစတိုင္ မနက္စာ




Traditional set သို႕ Kaya Toast set ဆိုျပီး လက္ဖက္ရည္ဆိုင္မွာ မွာလိုက္ရင္........

ေကာ္ဖီ သို႕ လက္ဖက္ရည္ တခြက္။

ေပါက္မုန္႕ကို Kayaလို႕ေခၚတဲ့ အုန္းနို႕နဲ႕လုပ္ထားတဲ့ ယိုနဲ႕ ေထာပတ္သုတ္၂ခ်ပ္။

ၾကက္ဥ မက်က္တက်က္ ျပဳတ္ထားျပီသား ၂ လံုးတို႕ ရပါမယ္။

Kayaယိုက ပထမ စစားျခင္းေတာ့ သိပ္ၾကိဳက္မယ္ မထင္ဘူး။ ေပါင္မုန္႕ ေထာပတ္သုတ္ဆို သၾကားနဲ႕ ေမြးကတည္းက စားလာၾကတာကိုးဗ်။

ၾကက္ဥ Half boiled ဆိုရင္လည္း ထိပ္ေလးေဖာက္ ဆားေလးထည့္ျပီး ေသာက္လာၾကတာေလ။
အခုဒီမွာ ၾကက္ဥ Half boiled ဆိုရင္ ပဲငံျပာရည္ အေနာက္နဲ႕ ငရုတ္ေကာင္းမႈန္႕ခ်ေပးေတာ့ ဂြက် ကုန္တာေပါ့ဗ်ာ။

ဒါေပမယ့္လည္း စားေနရင္းနဲ႕ အဲ့ဒီအရသာကို ၾကိဳက္မိသြားျပန္ေရာဗ်ာ။

တျခးနိုင္ငံမ်ားသြားမိရင္ ရက္နည္းနည္း ၾကာလာတဲ့အခါ တမ္းတမိတဲ့ စလံုးအစားအစာ တခုေပါ့။

စင္ကာပူေရာက္ရင္ စားျဖစ္ေအာင္ စားၾကည့္ေစခ်င္ပါတယ္။

ေျပာသာေျပာရတာ ရန္ကုန္မွာ ရာကြန္းဆိုတဲ့ စင္ကာပူလက္ဖက္ရည္ဆိုင္ ဖြင့္ေနျပီဆိုပဲ။ ။


ref;https://www.facebook.com/hubbykitchen?fref=photo
--------------------------------------
ကိုမ်ဳိး(lwanmapyay.blogspot.com) လြမ္းမေျပ သုတရပ္၀န္း | Facebook

ဆက်စပ်ဖတ်ရှုရန် အကြောင်းအရာများ...