ငါးစီေဖာင္း ပဲငပိဟင္း
ငါးစီေဖာင္း ပဲငပိဟင္း ငါးစီေဖာင္းကို အသုတ္အေနနဲ႔၊ ဟင္းခ်ဳိအေနနဲ႔ စားၾကပါတယ္။ ဟင္းခ်က္ၿပီး စားရင္လည္း အလြန္ေကာင္းပါတယ္။ စိမ့္စိမ့္ေလးနဲ႔ စားလို႔ေကာင္းပါတယ္။ ဒီဟင္းက ကြၽန္မ လန္ဒန္မွာ ကတည္းက ခ်က္ထားတဲ့ဟင္း ျဖစ္တာေၾကာင့္ ကြၽန္မကေတာ့ ငါးစီ ေဖာင္းကို အေျခာက္ေလးေတြကို ျပဳတ္ၿပီးသံုးရပါတယ္။
ပါဝင္ ပစၥည္းမ်ား
-ငါးစီေဖာင္း ၃ဝဝ ဂရမ္
– ၾကက္သြန္နီ (၁) လံုး
– ၾကက္သြန္ျဖဴ ၂ ျမႊာ
-ဂ်င္း လက္တစ္ဆစ္
-င႐ုတ္ေကာင္း ဇြန္းဝက္ (အခ်ဳိဇြန္း)
-င႐ုတ္သီးအနီေတာင့္ (၁ ေတာင့္) အနီအစား၊ အစိမ္းလည္းသံုးလို႔ရပါတယ္။ စပ္ရင္ရပါၿပီ။
-ခရမ္းခ်ဥ္သီး (၁) လံုး
-ပဲငပိေဆာ့စ္ (၁) ဇြန္း (စားပြဲဇြန္း)
ငါးစီေဖာင္းေလးမ်ားကို ျပဳတ္ထားေပးပါ။ ေရစစ္ေအာင္ ညႇစ္ထုတ္ထားေပး ပါ။ ၾကက္သြန္နီကို ခပ္ၾကမ္းၾကမ္း အတံုးေလးမ်ားျဖစ္ေအာင္ လွီးထားပါ။ အျဖဴ ကိုေတာ့ ဓားျပား႐ိုက္ထားေပးပါ။ ဂ်င္းကို ပါးပါးျပားျပားေလးမ်ား လွီးေပးပါ။ င႐ုတ္သီးကို ပါးပါးလွီးကာ ေသးေသးႏုပ္ႏုပ္ေလးမ်ား လွီးထားပါ။ ခရမ္းခ်ဥ္သီးကို အတံုးေလးမ်ား လွီး ထားပါ။
ဒယ္တစ္လံုးထဲမွာ ဆီကိုပူေနေအာင္ ထည့္ပါ။ အေငြ႕ထြက္သည္ ပူလာရင္ ၾကက္သြန္မ်ား၊ ဂ်င္းမ်ားကို ငါးစီေဖာင္းမ်ားနဲ႔အတူ ထည့္ၿပီးေၾကာ္ပါ။
၂ မိနစ္အၾကာမွာ ပဲငပိေဆာ့စ္ထည့္ေမႊပါ။ ခရမ္းခ်ဥ္သီး င႐ုတ္သီးစိမ္းမ်ားလည္း ေရာေမႊေပးပါ။
ေရေႏြး၊ ဆား၊ အသားမႈန္႔စတာေတြကို လိုအပ္သလို ထည့္ႏိုင္ပါတယ္။ ရွာလကာရည္ (သို႔) ေရွာက္ ရည္ (သို႔) သံပုရာစတဲ့ အခ်ဥ္တစ္မ်ဳိးမ်ဳိးကို ေနာက္ဆံုးပါထည့္ၿပီး။ င႐ုတ္ေကာင္း ေနာက္ ဆံုးျဖဴးေပးၿပီး ထမင္းပူပူျဖင့္ သံုးေဆာင္ႏိုင္သလို ေအးတဲ့ရာသီမွာ အိမ္ဦးနတ္အတြက္ အျမည္းတစ္ခြက္လည္း ျဖစ္ေစပါတယ္။
Credit;Danuphyu Daw Saw Yee (London)
--------------------------------------
- (အရှေ့သို့) အတန္းပညာမွာ မထူးခြ်န္ေပမယ့္ ေအာင္ျမင္ထင္ရွားသူ တခ်ိဳ႕အေၾကာင္း (၁) Flibanserin အမ်ိဳးသမီးေတြ အတြက္ေဆး ဘန္နီၿဖိဳး ရဲ႕ 'လူပ်ဳိလွည့္ေတး' Samsung Multipackage Firmware Collection I Mobile I Style 2.8 ကို Offical Firmware ၿပန္တင္နည္းJAVA leaning Myanmar (PDF)ေၾကကြဲစရာေကာင္းခဲ့တဲ့ လက္ထပ္မဂၤလာပြဲ
- (အနောက်သို့) ပုဇြန္ဆိတ္ငပိခ်က္ (အိုးႀကီးခ်က္) Flibanserin အမ်ိဳးသမီးေတြ အတြက္ေဆး ဘန္နီၿဖိဳး ရဲ႕ 'လူပ်ဳိလွည့္ေတး' Samsung Multipackage Firmware Collection I Mobile I Style 2.8 ကို Offical Firmware ၿပန္တင္နည္းJAVA leaning Myanmar (PDF)ေၾကကြဲစရာေကာင္းခဲ့တဲ့ လက္ထပ္မဂၤလာပြဲ