ဂ်င္းရဲ႕ ေကာင္းျခင္း ၁၀ မ်ိဳး



ဟင္းခ်က္ရာတြင္ အသံုးျပဳေလ့ ရိွေသာ ဂ်င္းသည္ ဟင္းခ်က္ရာတြင္ သာမက အျခားေသာ ေနရာမ်ားတြင္ လည္း ေဆးဖက္ဝင္ပံုမ်ားကို ေရးသား လုိက္ရပါတယ္။

(၁) သားအိမ္ ကင္ဆာကို ကာကြယ္နုိင္ပါသည္။
(၂) အူမၾကီး ကင္ဆာကို ကာကြယ္နုိင္ပါသည္။
(၃) ကိုယ္ဝန္ေဆာင္ မိခင္ေတြ အတြက္လည္း ေကာင္းမြန္ပါသည္။
(၄) ကိုယ္လက္ ကိုက္ခဲမႈကိုလည္း ေကာင္းမြန္းေစပါသည္။
(၅) ရင္ပႈျခင္းကိုလည္း သက္သာေစပါသည္။
(၆) ဆီခ်ိဳေရာဂါ အတြက္လည္း အထူးပင္ ေကာင္းမြန္ပါသည္။
(၇) ေခါင္းကိုက္ျခင္းကိုလည္း သက္သာေစနိုင္ပါသည္။
(၈) အမ်ိဳးသမီးမ်ား ဗိုက္ေအာင့္ျခင္းကိုလည္း သက္သာေစနိုင္ပါသည္။
(၉) တုပ္ေကြးေရာဂါ မ်ားကိုလည္း ကာကြယ္ေပးနိုင္ပါသည္။
(၁၀) မ်ိဳးေအာင္ႏႈန္းကို ေကာင္းေစပါသည္။

က်န္းမာေရးနွင့္ အလွအပသတင္းမ်ား

ဆက်စပ်ဖတ်ရှုရန် အကြောင်းအရာများ...