ဆီးအိမ္၊ ရင္သားကင္ဆာနွင့္ တစ္ျခားေသာ ေရာဂါမ်ားအတြက္ ေကာင္းမြန္တဲ့ ေဂၚဇီထုပ္


အစိမ္းစားနိုင္ရင္ ပိုမိုေကာင္း မြန္ပါတယ္။ ေဂၚဖီထုပ္ဟာ ဟင္းခ်က္ရာမွာ အသံုးဝင္ လွတဲ့ အသီးအနွံ႔ ျဖစ္ပါ တယ္။ အသုပ္ထဲမွာလည္း ထည့္ျပီးစားနိုင္တဲ့ အျပင္ ဟင္းခ်ိဳမ်ားနွင့္ အျခားေသာ ေနရာေတြမွာပါ သံုးလို႔ရတဲ့ စားသံုး အသီးအနွံ တစ္မ်ိဳးျဖစ္လို႔ မွ်ေဝလိုက္ရပါတယ္။ ေဂၚဖီထုပ္ဟာ အမ်ိဳးသမီးမ်ား အတြက္ အထူးပင္ ေကာင္းမြန္ပါတယ္။

ေဂၚဖီထုပ္ဟာ ဆီးအိမ္ ၊ ရင္သားကင္ဆာနွင့္ တစ္ျခားေသာ ေရာဂါမ်ား အတြက္ ေကာင္းမြန္ပါတယ္။ ဒါ့အျပင္ အစာအိမ္ေရာဂါ မ်ားအတြက္ ေကာင္းမြန္တာေၾကာင့္ အစာမမွန္လို႔ အစာအိမ္ျဖစ္မွာကို စိုးရိမ္သူ မ်ား စားသင့္ပါတယ္။ ကိုလက္စေရာ ဓာတ္မ်ားကို ေလ်ာ့က်ေပးနိုင္စြမ္းလည္း အျပည့္အဝ ရိွပါတယ္။

ဒါေၾကာင့္ ေဂၚဖီထုပ္ဟာ စားသံုးသင့္တဲ့ အသီးအနွံ႔ တစ္မ်ိဳး ျဖစ္ပါတယ္။

7Day News

ဆက်စပ်ဖတ်ရှုရန် အကြောင်းအရာများ...