ဂ်င္းသည္ ဆီးခ်ိဳေရာဂါကို ကာကြယ္


ဂ်င္း (ခ်င္း) သည္ ဆီးခ်ိဳေရာဂါကို ကာကြယ္ႏိုင္ေၾကာင္း ေဆးပညာရွင္မ်ား က ေလ့လာ ေတြ႔ရွိ ထားသည္။

နာတာရွည္ ဆီးခ်ဳိေရာဂါ ျဖစ္ေနသူမ်ားလည္း ဂ်င္းစိမ္း ျပဳတ္ရည္ ပံုမွန္ ေသာက္သံုးပါက ေရာဂါေပ်ာက္ ကင္းေၾကာင္း စမ္းသပ္ ေအာင္ျမင္ ထားသည္။ ဂ်င္းသည္ ခႏၶာကိုယ္တြင္း သၾကားဓာတ္၊ ဂလူးကုိ႔စ္ ဓာတ္ကို ထိန္းခ်ဳပ္ေပးျပီး အလိုအပုိ မရွိေအာင္ စီမံခန္႔ခြဲေပးသည္။

ထို႔ေၾကာင့္ ဂ်င္းသည္ ဆီးခ်ိဳေရာဂါ ကာကြယ္ရန္ အေကာင္းဆံုး ေဆးဝါးမ်ား ထဲမွ တစ္ခုအပါအဝင္ ျဖစ္ေၾကာင္း သိရသည္။


Credit to Justin Vitamin

K.K(ကေနာင္)
ref;နည္းစနစ္က်က်အေတြးအေခၚ
--------------------------------------
ကိုမ်ဳိး(lwanmapyay.blogspot.com) လြမ္းမေျပ သုတရပ္၀န္း | Facebook

ဆက်စပ်ဖတ်ရှုရန် အကြောင်းအရာများ...